Spuiter / Bankwerker (TIJDELIJK)

Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je zelfstandig, communicatief sterk en hou je van korte lijnen en een informele cultuur? Maak dan eens kennis met Weighpack: een internationaal opererende machinebouwer die hoogwaardige en innovatieve verpakkingsmachines voor technische producten ontwikkelt, bouwt en onderhoudt. Onze oplossingen worden exclusief volgens klantspecificaties gebouwd en turn-key geleverd.

Onze fabriek en kantoor zijn gevestigd in Den Haag, hier werken ca. 40 collega’s.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, praktisch ingestelde allround Spuiter/Bankwerker (m/v, fulltime) voor 6 maanden.

Wat ga je doen

  • Als spuiter/bankwerker bereid je de materialen voor die nodig zijn voor het samenstellen van machines of machineonderdelen
  • Je verricht zelfstandig spuit- en bankwerkzaamheden. 

Wij vragen

  • Je bent in bezit van een afgerond mbo-diploma in een technische richting bijvoorbeeld metaalbewerking of werktuigbouwkunde
  • Je hebt aantoonbare ervaring in spuiten en machinebouw
  • Je bent leergierig, kwaliteits- en resultaatgericht en hebt passie voor machinebouw
  • Het oplossen en voorkomen van problemen zie je als een uitdaging

Wij bieden

Wij zoeken een collega voor de lange termijn. Daarom investeren wij ook in onze medewerkers en bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Weighpack heeft een prettige en informele sfeer. Daarbij word je goed ingewerkt. Wij bieden een goed salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met David Jonker. Dit kan via 06-83208162 of recruitment@weighpack.nl.